Maatwerk 1:1 fun

Wil jij ook graag van die toffe dingen doen met je hond zoals balans en coördinatie, detectie, impulscontrole, hersenwerk of hoopers? Maar kan of wil je niet met je hond in een groep? Kies dan voor de individuele funlessen bij Maatwerk voor uw hond.

 

Bob en Inge oefenen met poortje

1 op 1 funlessen

Wil jij lekker aan de slag met je hond?
Kies dan eens voor 1 op 1 funlessen

Maatwerk 1 op 1 funlessen

Wil jij ook graag van die toffe dingen doen met je hond zoals balans en coördinatie, detectie, impulscontrole, hersenwerk, neusspel of hoopers? Maar kan of wil je niet met je hond in een groep? Kies dan voor de individuele funlessen bij Maatwerk voor uw hond. Individuele lessen die afgestemd worden op het niveau van jou en de hond, waarbij je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met diverse onderdelen die je samen met je hond kunt doen. Deze funlessen zijn voor iedere hond geschikt, ongeacht ras of leeftijd. Je kunt kiezen uit 3 of 5 lessen.

 • Deze pakketten bestaan uit 1, 3 of 5 lessen
 • Welkomstpakketje
 • Het pakket met een 1 losse les wordt in overleg gepland. 
 • Het pakket met 3 lessen moet binnen een periode van 2 maanden ingepland worden, geteld vanaf de eerste les
 • Het pakket met 5 lessen moet binnen een periode van 3 maanden ingepland worden geteld vanaf de eerste les
 • Kosten: 1 les €65,-
 • Kosten: 3 lessen €165,-
 • Kosten: 5 lessen €250,-
 • De lessen vinden plaats in Elst, gld.
 • Vakanties en het verzetten van afspraken gaan in overleg met Inge Aarts
 • Algemene voorwaarden

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.