Opvoedlessen voor pubers

Pubers wie kent ze niet? Ook onze honden veranderen van die schattige puppy’s door naar die, soms met bananen gevulde oren, slungelige pubers, waarbij de hormonen door het lijf gieren. Grote veranderingen in zo’n hondenlijf. Fysiek en mentaal.

 

Maatwerk voor uw hond, de hondenschool voor Driel, Elst, Heteren en omstreken.

Opvoedlessen voor pubers

Pubers wie kent ze niet? Ook onze honden veranderen van die schattige puppy’s door naar die, soms met bananen gevulde oren, slungelige pubers, waarbij de hormonen door het lijf gieren.

Pubers wie kent ze niet? Ook onze honden veranderen van die schattige puppy’s door naar die, soms met bananen gevulde oren, slungelige pubers, waarbij de hormonen door het lijf gieren. Grote veranderingen in zo’n hondenlijf. Fysiek en mentaal. Soms lijkt de verbinding die je met je pup had even verdwenen en lijkt die lieve schattige pup ineens heel ver weg te zijn. Maar wist je dat het juist in deze periode zo belangrijk is om verder aan een goede basis te werken? En dat je juist die puber moet ondersteunen in toch al zo’n lastige periode. In de puberlessen besteden we aandacht aan hoe we nou zo’n puber het best kunnen begeleiden, fysiek en mentaal.

De puberlessen bestaan uit 2 cursussen: puber 1 en puber 2. Vanuit de pre-puberklas stroom je door naar puber 1. Wil je daarna nog verder? Dan kan je doorstromen naar puber 2. Heb je niet eerder bij Maatwerk voor uw hond getraind? Dan volg je eerst een privéles met je puber voor je kunt starten. Je hond is dan 26 weken of ouder.

Neem contact op met inge@maatwerkvooruwhond.nl voor meer informatie en / of inschrijven.

Inhoud en kosten

Beide pubergroepen bestaan uit:

 • 8 wekelijkse lessen van 3 kwartier
 • Maximaal 5 combinaties per groep
 • Welkomstpakketje voor nieuwe cursisten
 • 10% korting op alles uit de webshop van Maatwerk voor uw hond
 • De lessen vinden plaats in Elst, Gld.
 • De kosten per cursus zijn €145,-.
 • De kosten voor een privéles ter voorbereiding van de puberklas 1 zijn voor nieuwe cursisten €50,-
 • Let op: het volledige cursus geld dient voldaan te zijn voor aanvang van de eerste les, ongeacht of dit een privé- of groepsles is.
 • Je inschrijving is pas definitief na betaling
 • Inhalen en vakanties gaan in overleg met Inge Aarts
 • Algemene voorwaarden

 

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.