Workout voor pups & pubers

Deze special is er speciaal voor de opgroeiende pups & pubers vanaf 9 weken tot ze fysiek uitgegroeid zijn. In deze periode groeien ze zowel fysiek als mentaal heel erg hard. De workout richt zich speciaal op oefeningen die jouw hond op de best mogelijke manier laten (op)groeien.

 

Maatwerk voor uw hond, de hondenschool voor Driel, Elst, Heteren en omstreken.

Puppy work-out

Puppy work-out is een special die erop gericht is jouw pup op de best mogelijke manier te laten opgroeien en groeien, zowel fysiek als mentaal. De oefeningen richten zich op het ontwikkelen van een beter lichaamsbesef, balans, coördinatie en zelfbeheersing. Hiermee ontwikkeld de pup niet alleen zelfvertrouwen, maar krijgt de pup ook vertrouwen in jou. Je begeleidt de pup in de oefeningen, waardoor jullie een sterke band ontwikkelen.

Tijdens deze cursus leer je veel over het lijf en de ontwikkeling van je pup. Je leert om goed naar je eigen pup te kijken en hiermee leer je je pup echt beter kennen. Hierdoor kun je de lichaamstaal van je pup lezen en de pup in de praktijk goed te begeleiden in diverse situaties.

Puppy work-out oefeningen worden op het niveau van de individuele pup aangeboden. We werken met spel en beloningen, waardoor samenwerken met jou voor de pup echt een feestje wordt. Dit heeft direct een positieve invloed op ‘leren luisteren’. In deze cursus komen geen gehoorzaamheidsoefeningen aan bod. De nadruk ligt echt op oefeningen die gericht zijn op de fysieke en mentale ontwikkeling.

Puppy work-out is geschikt voor pups in de leeftijd van 9 weken tot 6 maanden. De cursus bestaat uit een blok van 5 lessen. Ook kunnen deze lessen individueel gevolgd worden. Neem daarvoor even contact met me op via onderstaand emailadres.

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op via inge@maatwerkvooruwhond.nl

 

Puber workout

De puber workout is het vervolg op de puppy workout. Nog steeds groeit het lichaam van jouw hond en vinden er tal van ( hormonale ) veranderingen plaats. Het is juist dan van belang om jouw hond de kans te geven om zo goed mogelijk fysiek en mentaal te kunnen ontwikkelen en zelfvertrouwen te kunnen opbouwen.

Ook hier worden oefeningen op het niveau van de individuele hond aangeboden.

De puber workout is voor honden vanaf 6 maanden. De cursus bestaat uit een blok van 5 lessen. Ook kunnen deze lessen individueel gevolgd worden. Neem daarvoor even contact met me op via onderstaand emailadres.

Omdat er in de workout lessen op individueel niveau gewerkt wordt en zonder enige vorm van gehoorzaamheid en commando’s, werken we in deze lessen met instroom. 

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op via inge@maatwerkvooruwhond.nl

 

Inhoud

De cursus bestaat uit:

  • 5 wekelijkse lessen van 30 tot 45 minuten ( afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Welkomstpakket inclusief speeltje en snacks voor in de les
  • Maximaal 4 combinaties per groep
  • De lessen vinden plaats in Elst Gld 
  • De kosten per cursus zijn €135,-
  • Let op: het volledige cursus geld dient voldaan te zijn voor aanvang van de eerste les.
  • Je inschrijving is pas definitief na betaling.
  • Algemene voorwaarden

Planning

Workout Dag Datum Beschikbaarheid
Pup Dinsdagochtend 09.00 uur Vanaf 14 mei doorlopend ( m.u.v. vakanties etc) maximaal 5 combinaties
Puber Dinsdagochtend 10.00 uur Vanaf 14 mei doorlopend ( m.u.v. vakanties etc)  
       

 

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.