Maatwerk’s specials

Maatwerk’s specials zijn er voor jou en jouw hond wanneer je nog meer uit jezelf en je hond wilt halen. Naast de opvoedlessen die je volgt of gevolgd hebt, wil jij je nog meer verdiepen of bewust aan de slag met één van onze specials om je hond nog beter te leren kennen en te begeleiden.

Neusspel

Heb jij een hond die graag met zijn neus bezig is? Dan is neusspel echt iets voor jouw hond

Fungroep

Wil jij lekker aan de slag met je hond?
Kies dan eens voor funlessen

1 op 1 funlessen

Wil jij lekker aan de slag met je hond?
Kies dan eens voor 1 op 1 funlessen

Workshops

Met enige regelmaat verzorgt Maatwerk voor uw hond leuke workshops, zowel op eigen locatie als op aanvraag. Denk hierbij aan workshop clickertraining, hersenwerk, impulscontrole, hierkomen, etc. Houdt de agenda in de gaten voor workshops.

Wil jij dat ik een workshop bij jou op locatie kom verzorgen? Neem dan contact met me op.

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.