Maatwerk opvoedlessen

Maatwerk hondentraining; hondentraining op maat voor jou en jouw hond.

Bij Maatwerk voor uw hond  werken we altijd vanuit de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten en zonder intimidatie of fysieke correcties. Op een eerlijke, speelse en positieve manier leer je om te samenwerken met je hond en deze zo goed mogelijk te lezen en begrijpen. Dit betekent niet dat de hond geen kaders en grenzen aangeleerd worden, ik leer je juist hoe je dit kunt doen zonder dat je gebruik hoeft te maken van aversie methoden. Bij Maatwerk voor uw hond is er altijd voldoende ruimte voor indivduele aandacht en hulpvragen.

Wanneer je bij Maatwerk voor uw hond lest, kun je lessen verwachten vol met praktijkgerichte oefeningen die altijd in een fun jasje gestoken worden. Op deze manier is het voor de hond leuk om te leren en heeft niet alleen de hond er plezier in maar de eigenaar ook. Lessen bij Maatwerk voor uw hond zijn altijd een combinatie tussen balans en coordinatie, hersenwerk, neuswerk, impuslcontrole, hierkomen, ontspannen wandelen en basis gehoorzaamheid. Op 1 staat om op een eerlijke, leuke, speelse en positieve manier te leren samen werken met hond. Maatwerk hondentraining dus. Je traint bij Maatwerk voor uw hond 1 op 1 of in kleine groepjes van maximaal 4 baas – hond combinaties.

Bij Maatwerk voor uw hond geloven we niet in het afleggen van examens. Dit zijn slechts momentopnames die niet bepalend zijn voor een hondenleven lang. Je kunt bij Maatwerk voor uw hond dus niet zakken of slagen. Wel werk je aan een fijne en goede relatie met je hond die gebasseerd is op vertrouwen. Dat vinden we bij Maatwerk voor uw hond het allerbelangrijkste.

Opvoedlessen pups

Wil jij op een leuke, positieve en speelse manier met je pup in een klein groepje trainen?
Schrijf je dan nu in voor Maatwerk puppyspeeltuin of puppyklas.

Opvoedlessen pubers

Pubers wie kent ze niet? Ook onze honden veranderen van die schattige puppy’s door naar die, soms met bananen gevulde oren, slungelige pubers, waarbij de hormonen door het lijf gieren. Grote veranderingen in zo’n hondenlijf. Fysiek en mentaal.

Spel en gehoorzaamheid

Ben je na het volgen van de puber lessen nog niet uitgeleerd en wil lekker verder trainen met je hond? Dat kan in de VG (vervolg gehoorzaamheid).

Gedragsbegeleiding

Soms kom je er niet helemaal uit met je hond.
Kies dan voor Maatwerk gedragsbegeleiding.

Webshop

In deze webshop vindt je de favorieten van Maatwerk voor uw hond. Denk hierbij aan voerverrijkers zoals slowfeeders en lickmatten, snuffelmatten, tug toys en meer. Volg je lessen bij Maatwerk voor uw hond? Vraag dan om jouw unieke code waarmee je 10% korting krijgt.

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.