Maatwerk fungroep

Heb jij een hond van 12 maanden of ouder? En wil je daar vooral leuke dingen mee trainen? In een klein groepje, waardoor persoonlijke aandacht niet verloren gaat? Meld je dan snel aan voor de funlessen van Maatwerk voor uw hond.

Funlessen, de naam zegt het al. Niets moet, alles mag. Deze lessen zijn er echt voor bedoelt om lekker te werken met je hond, zonder enige vorm van druk of dwang. De funlessen zijn altijd gevuld met leuke en toch ook leerzame oefeningen.  De lessen zijn gevuld met onderdelen zoals hersenwerk, detectie, hoopers, impulscontrole, gehoorzaamheid, balans en coördinatie, etc.

Heb je bij Maatwerk voor uw hond de VG gedaan? Dan kan je zo doorstromen naar deze funlessen. Kom je van een andere hondenschool af? Dan plannen we eerst een privéles in, zodat jij de werkwijze van Maatwerk voor uw hond leert kennen.

 

Maatwerk voor uw hond, de hondenschool voor Driel, Elst, Heteren en omstreken.

Ook Maatwerk voor uw hond heeft vakantie!

Vanaf 17 juni t/m 7 juli 2024 ben ik gesloten. Vanaf 8 juli lees ik alle berichten weer. Vanaf 9 juli beantwoord ik ook alles weer.

Fungroep

Wil jij lekker aan de slag met je hond?
Kies dan eens voor funlessen

  • 8 wekelijkse lessen van 3 kwartier
  • Maximaal 5 combinaties per groep
  • Welkomstpakketje voor nieuwe cursisten
  • De lessen vinden plaats in Elst, Gld.
  • De kosten per cursus zijn €145,-.
  • De kosten voor een privéles ter voorbereiding van de fungroep zijn €50,-
  • Let op: het volledige cursus geld dient voldaan te zijn voor aanvang van de eerste les, ongeacht of dit een privé- of groepsles is.
  • Je inschrijving is pas definitief na betaling
  • Inhalen en vakanties gaan in overleg met Inge Aarts
  • Algemene voorwaarden

Inschrijven kan via inge@maatwerkvooruwhond.nl

De fungroep staat momenteel nog niet op de planning.

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.