Maatwerk Pups

Super leuk je hebt een pup in huis! Een pup staat aan begin van zijn leven en een goede basis is heel erg belangrijk. Het eerste jaar van de hond kan je zien als de blauwdruk voor de rest van zijn leven. Alles wat we daar goed in doen, blijft de rest van het leven van de hond opgeslagen.

 

Groepslessen pups

Wil jij op een leuke, positieve en speelse manier met je pup in een klein groepje trainen?
Schrijf je dan nu in voor Maatwerk puppyspeeltuin of puppyklas.

Puppyspeeltuin / socialisatieklas vanaf 9 weken

Pups zijn volop in ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal. Daarom ga je bij Maatwerk voor uw hond eerst deelnemen aan de puppyspeeltuin / socialisatieklas. De puppyspeeltuin / socialisatieklas is bedoeld voor pups vanaf 9 weken oud en is een plek waar de pup mag onderzoeken en exploreren. Het is ook een plek waarin de basis gaan leggen voor een relatie gebaseerd op veiligheid en vertrouwen. Natuurlijk is er ook aandacht voor onderwerpen zoals zindelijkheid, wandelen aan een lijn, leren we de naam van pup aan en focussen we ons op life skills die belangrijk zijn voor zo’n jonge pup.

Omdat er met instroom gewerkt wordt is er bijna altijd een plekje vrij. Stroom je in een bestaande groep in, dan is het nodig om eerst een privéles te volgen. Op deze manier kunnen jij en je pup op een fijne en passende manier instromen. Deze privéles is bij instroom verplicht en de kosten hiervoor bedragen €50,-

Deze cursus wordt afhankelijk van het aantal aanmeldingen gegeven op dinsdag- en woensdagavond en op de zaterdagochtend. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op via inge@maatwerkvooruwhond.nl

 

Pre-puberklas vanaf 14 weken

Wanneer je met je pup van 9 weken in de puppysocialisatieklas bent gestart, is je pup ongeveer 16 weken. Een echte pup nog steeds. Daarom is er de pré-puberklas. Deze klas is speciaal voor de jonge pups die nog geen puber zijn, maar wel door willen met de opvoedlessen.

Ook hier ligt de aandacht op het creëren van een vertrouwensband tussen jou en jouw pup. Daarnaast blijft er volop aandacht voor het ontwikkelen van life skills, zoals hierkomen, wandelen zonder trekken, aandacht oefeningen en leren we de pup op een speelse manier omgaan met diverse prikkels. Ook voor nieuwe cursisten die de puppyspeeltuin niet gevolgd hebben, is er plek in de puppy klas. Echter volg je dan eerst een privéles om zo de werkwijze van Maatwerk voor uw hond te leren kennen, zodat jij en je pup een goede start kunnen maken.

Deze cursus wordt ingepland aan de hand van het aantal aanmeldingen. Momenteel wordt er lesgegeven op de dinsdag- en woensdagavond en zaterdagochtend. Voor beschikbaarheid neem even contact met me op.

Meer informatie of inschrijven? Neem dan contact op met inge@maatwerkvooruwhond.nl

 

Inhoud en kosten

Beide groepen bestaan uit:

  • 8 wekelijkse lessen van 3 kwartier
  • Maximaal 5 combinaties per groep
  • Welkomstpakketje voor nieuwe cursisten
  • De lessen vinden plaats in Elst, Gld.
  • De kosten per cursus zijn €145,-.
  • Kosten privéles ter voorbereiding instroom €50,-
  • Let op: het volledige cursus geld dient voldaan te zijn voor aanvang van de eerste les, ongeacht of dit een privé- of groepsles is.
  • Je inschrijving is pas definitief na betaling
  • Inhalen en vakanties gaan in overleg met Inge Aarts
  • Algemene voorwaarden

Planning

Pupsocialisatieklas Datum Beschikbaarheid
Woensdagavond 19.45 uur Start op 6 maart 2024 3 plekken open
Zaterdagochtend 9 uur Start op 6 april 2024 5 plekken open
     
Prépuber Woensdagavond 18.45 uur instroom mogelijk

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.