Maatwerk Pups

Super leuk je hebt een pup in huis! Een pup staat aan begin van zijn leven en een goede basis is heel erg belangrijk. Het eerste jaar van de hond kan je zien als de blauwdruk voor de rest van zijn leven. Alles wat we daar goed in doen, blijft de rest van het leven van de hond opgeslagen.

 

Groepslessen pups

Wil jij op een leuke, positieve en speelse manier met je pup in een klein groepje trainen?
Schrijf je dan nu in voor Maatwerk puppyspeeltuin of puppyklas.

Puppyspeeltuin vanaf 9 weken

Pups zijn volop in ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal. Daarom ga je bij Maatwerk voor uw hond eerst deelnemen aan de puppyspeeltuin. De puppyspeeltuin is bedoeld voor pups vanaf 9 weken oud en is een plek waar de pup mag onderzoeken en exploreren. Het is ook een plek waarin de basis gaan leggen voor een relatie gebaseerd op veiligheid en vertrouwen. Natuurlijk is er ook aandacht voor onderwerpen zoals zindelijkheid, wandelen aan een lijn, leren we de naam van pup aan en focussen we ons op life skills die belangrijk zijn voor zo’n jonge pup.

Inschrijven voor de les op woensdag 18.45 uur kan via info@ingeaarts.nl
Inschrijven voor de les op zaterdag 09.00 uur kan via info@ingeaarts.nl

Puppyklas vanaf 16 weken

Wanneer je de puppyspeeltuin hebt gevolgd kan je direct met je pup doorstromen naar de puppyklas. De puppyklas is het vervolg op de puppyspeeltuin en ook hier ligt de aandacht op het creëren van een vertrouwensband tussen jou en jouw pup. Daarnaast blijft er volop aandacht voor het ontwikkelen van life skills, zoals hierkomen, wandelen zonder trekken, aandacht oefeningen en leren we de pup op een speelse manier omgaan met diverse prikkels. Ook voor nieuwe cursisten die de puppyspeeltuin niet gevolgd hebben, is er plek in de puppy klas. Echter volg je dan eerst een privéles om zo de werkwijze van Maatwerk voor uw hond te leren kennen, zodat jij en je pup een goede start kunnen maken.

Inschrijven voor de les op woensdag 19.45 uur kan via info@ingeaarts.nl
Inschrijven voor de les op zaterdag 10.00 uur kan via info@ingeaarts.nl

Er zijn van 25-09-23 tot en met 01-10-23 geen lessen i.v.m. vakantie.

Inhoud en kosten

Beide puppygroepen bestaan uit:

 • 6 wekelijkse lessen van 3 kwartier
 • Maximaal 4 combinaties per groep
 • Welkomstpakketje voor nieuwe cursisten
 • 10% korting op alles uit de webshop van Maatwerk voor uw hond
 • De lessen vinden plaats in Elst, Gld.
 • De kosten per cursus zijn €114,-.
 • De kosten voor een privéles ter voorbereiding van de puppyklas zijn €25,-
 • Let op: het volledige cursus geld dient voldaan te zijn voor aanvang van de eerste les, ongeacht of dit een privé- of groepsles is.
 • Je inschrijving is pas definitief na betaling
 • Inhalen en vakanties gaan in overleg met Inge Aarts
 • Algemene voorwaarden

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.