Life Skills voor pups & pubers

Deze special is er speciaal voor de opgroeiende pups & pubers vanaf 9 weken tot 12 maanden. Lessen in de praktijk, waardoor je je pup of puber nog beter leert kennen en begeleiden.

 

Maatwerk voor uw hond, de hondenschool voor Driel, Elst, Heteren en omstreken.

Ook Maatwerk voor uw hond heeft vakantie!

Vanaf 17 juni t/m 7 juli 2024 ben ik gesloten. Vanaf 8 juli lees ik alle berichten weer. Vanaf 9 juli beantwoord ik ook alles weer.

Life Skills voor pups

Socialiseren, je hebt er vast weleens van gehoord! Dat is misschien ook wel de reden geweest waarom je gekozen hebt voor het volgen van een puppycursus met jouw pup. Je hebt daar veel geleerd, maar hoe doe je dat nu in de praktijk? Wat doe je als je jonge pup iets spannend vindt? Waar let je op? En hoe bouw je een goede socialisatie & habituatie eigenlijk op?

Tijdens deze cursus leer je veel over de ontwikkeling van jouw pup en leer je echt kijken naar de lichaamstaal van jouw hond en hoe je dat het beste kunt begeleiden. Want niet iedere pup heeft het zelfde nodig en reageert het zelfde op nieuwe en onbekende prikkels. Je krijgt nog meer handvatten om jouw hond de beste begeleiding te kunnen geven. 

Life Skill lessen worden in de echte praktijk aangeboden. We maken eerst rustig kennis op de leslocatie en Elst en in de lessen daarna zullen we oefenen bij de Welkoop, in het dorpscentrum en het bos. We werken met spel en beloningen, waardoor samenwerken met jou voor de pup echt een feestje wordt. Dit heeft direct een positieve invloed op ‘leren luisteren’. 

De Life Skill lessen zijn geschikt voor pups in de leeftijd van 9 weken tot 6 maanden. De cursus bestaat uit een blok van 4 lessen. Ook kunnen deze lessen individueel gevolgd worden. Neem daarvoor even contact met me op via onderstaand emailadres.

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op via inge@maatwerkvooruwhond.nl

 

Life Skills voor pubers

Ook voor de pubers zijn er Life Skill lessen, waarin jij leert hoe je het beste om kunt gaan met praktijksituaties. We weten allemaal dat onze puber honden soms bananen in de oren hebben en ineens niet meer weten hoe die oren werken. Of ineens vinden ze situaties spannend of reageren ze heel anders dan ze deden toen ze pup waren. In deze cursus gaan we echt de praktijk in, waardoor ik jullie goed kan begeleiden in waar je tegenaan loopt met je puber 

De Life Skill voor pubers is voor honden vanaf 6 maanden. De cursus bestaat uit een blok van 4 lessen. Ook kunnen deze lessen individueel gevolgd worden. Neem daarvoor even contact met me op via onderstaand emailadres.

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op via inge@maatwerkvooruwhond.nl

 

Inhoud

De cursus bestaat uit:

  • 4 praktijk lessen op diverse locaties in de omgeving van Elst, gld. 
  • 45 – 60 minuten per les
  • Welkomstpakket inclusief speeltje en snacks voor in de les
  • Maximaal 4 combinaties per groep
  • De lessen vinden plaats in Elst Gld
  • De kosten per cursus zijn €100,-
  • Let op: het volledige cursus geld dient voldaan te zijn voor aanvang van de eerste les.
  • Je inschrijving is pas definitief na betaling.
  • Algemene voorwaarden

Planning

Life Skill Dag Datum Beschikbaarheid
Pup Zaterdagmiddag 13.30 18 mei ( geen les op 1-6, laatste les op 8-6) maximaal 4 combinaties
       
       

 

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.