Tarieven

 

 

Begeleiding aan huis

1e afspraak €95,- per uur
Vervolg afspraak €75,- per uur
Pakket 3 lessen: €225,- (€20,- korting)

Gedragsbegeleiding is geschikt voor jou en jouw hond wanneer er een probleem ervaren wordt in de directe thuissituatie of in de directe omgeving.

Privé begeleiding pups of pubers € 375

Lukt het jou niet om met je pup of puber deel te nemen aan groepslessen? Dan is er bij Maatwerk voor uw hond de mogelijkheid om begeleiding aan huis te krijgen, waarbij ik jou help om samen met je pup of puber een goede start te maken.

1 op 1 fun lessen (3) € 150
1 op 1 fun lessen (5) € 225

Wil jij ook graag van die toffe dingen doen met je hond zoals balans en coordinatie, detectie, impulscontrole, hersenwerk of hoopers? Maar kan of wil je niet met je hond in een groep? Kies dan voor de  individuele funlessen bij Maatwerk voor uw hond.

Groepslessen € 145,00

  • Puppylessen
  • Groepslessen voor pubers
  • Vervolg gehoorzaamheid
  • Fun groepslessen

Workshops

Met enige regelmaat verzorgt Maatwerk voor uw hond leuke workshops, zowel op eigen locatie als op aanvraag. Denk hierbij aan workshop clickertraining, hersenwerk, impulscontrole, hierkomen, etc.

Uitbreiding lessen

Het is mogelijk om na de afronding van een gekozen pakket aan huis uit te breiden met losse lessen. Hiervoor geldt een uurtarief van €75,- (inclusief reistijd van max 45 minuten, exclusief kilometervergoeding gerekend vanaf de postcode 6665aa).

Webshop

In deze webshop vindt je de favorieten van Maatwerk voor uw hond. Denk hierbij aan voerverrijkers zoals slowfeeders en lickmatten, snuffelmatten, tug toys en meer.